Welke Miele Wasmachine en droger kun je het beste kiezen in 2019

Miele is gevestigd in Duitsland met meer dan een eeuw geschiedenis achter zich en is een van de meest vertrouwde fabrikanten en ontwerpers van hoogwaardige apparatuur. Hun ontwerpen en bouwkwaliteit zijn zelfs zo nauwkeurig dat het bedrijf een 20-jarige levensduur claimt voor zijn producten, twee keer zo lang als het volgende beste merk.

Tegenwoordig heb je zo veel wasmachines op de markt dat Miele niet meer weg te denken is uit het huis van Nederlandse gezinnen, de degelijkheid, prijs en kwaliteit zijn doorslaggevend voor dit merk, bijna iedereen heeft er wel eens van gehoord. Op de site https://witgoedland.net/wasmachine/ kun je alle beste types vinden.

De nieuwe W1-serie is een topklasse wasmachine

De nieuwe W1-serie van Miele is de topklasse compacte waslijn en biedt een lange lijst unieke functies. Als gevolg hiervan hebben we er alle vertrouwen in dat de compacte onderlegringen van Miele de beste zijn die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het is de enige 1600 RPM snelheidswasmachine op de markt die de maximale hoeveelheid vocht extraheert en minder werk aan de beste condensdroger van 2019 geeft. Laten we naar de beste aanbiedingen van de W1-serie kijken:

Miele heeft met de nieuwe W1 wasmachine weer een geweldig apparaat uitgebracht

Miele streeft naar een perfecte verzorging van elke stof met de nieuwe W1-wasmachine. Het beschikt over een unieke CapDosing- optie die speciaal gevormde capsules gebruikt voor verschillende soorten vervuiling. Er zijn in totaal zes categorie├źn – Sport, Down, Outdoor, WoolCare, SilkCare en Proofing Agent . Ze bieden ook drie unieke wasverzachter-stijlen: Aqua, Nature en Cocoon . Met al deze aanpassingen is het gemakkelijk te begrijpen waarom Miele zo populair is.

Hun machines bieden ook een Booster-optie voor hardnekkige vlekken, en een TwinDos-systeem dat automatisch drie maanden aan wasmiddel en bleekwater in de machine opslaat. Vrijgegeven tijdens wascycli.

Naast deze unieke kenmerken heeft Miele een razendsnelle 1600 RPM-motor , een zeer effici├źnte (HE) detergentbeschikbaarheid, aanpasbare programma’s en alle andere vereiste functies voor een perfecte reiniging.